10 x moeder dochter uitjes

10 x de leukste moeder dochter uitjes

Er gaat niets boven echte quality-time tussen moeder en dochter. Daarom verzamelden we de leukste uitstapjes voor moeders en dochters. Schilderen, relaxen in de sauna of serieus naar het museum? Wat het ook wordt, mannen zijn even niet welkom…


1. Cupcakes maken

Cupcakes

Bij de Cake Company kan je workshops volgen waarin je leert de mooiste cupcakes te maken. De Cake Company is al ruim 8 jaar hét adres voor de mooiste en lekkerste cupcakes en taarten in de regio Den Haag.

Prijs: € 30 per persoon
Duur: 2 a 3 uur
Waar: Regio Den Haag


2. Hotelovernachting

Wil je samen met je dochter een overnachting boeken? Kinderen vinden dit fantastisch! ’s Ochtends een ontbijtbuffet zodat ze zelf uit kunnen kiezen wat ze gaan eten.


3. Workshop Sieraden maken

Kralen

Samen met je dochter een mooi sieraad ontwerpen en maken? Er is een enorm aanbod in leuke workshops in heel Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende soorten workshops variërend van goud smeden tot kralenkettingen maken.Prijs: variërend vanaf ca € 10 per persoon inclusief materialen

Duur: 2 a 3 uur
Regio: heel Nederland of op locatie
Kijk bijvoorbeeld eens bij three design in Zoetermeer


4. Strand

Heerlijk een dagje uitwaaien op het strand. Neem een picknick mand mee, een bal en wat andere leuke spellen. Zo vermaken jullie je wel een dagje op het strand.


5. Beauty Workshop 

Workshops Moeder Dochter

Geniet van een workshop met Schoonheidsbehandelingen, Stylingtips, Kleuranalyse, Massages, Shoppingtips, Haarstyling, etc.

Er zijn genoeg van dit soort workshops te vinden. Hieronder een paar voorbeelden:

visagieworkshops
makeupboost
Fancy Palace


6. Theater

Theater

Hoe leuk is het om samen een middag of avond op stap te gaan! In het theater is altijd wat te doen. Je kunt kiezen voor een leuke middagvoorstelling speciaal voor kinderen. Als je dochter wat ouder is kun je ’s avonds naar een musical. En als er niets leuks te vinden is, is de bioscoop altijd een prima alternatief. Hierbij wat ideeën om inspiratie op te doen:

Theater: Zebra Zebra (5+ jaar)
Musical: Peter Pan de Musical
Bioscoop: Trolls 3D


7. Pizza eten

Kinderen zijn dol op de 4 P’s. Pizza, Patat, Pannenkoeken en Poffertjes. Jouw dochter zal het fantastisch vinden om op haar moeder-dochter dag haar lievelingseten te eten. PIZZA, PIZZA, PIZZA. Ontzettend leuk om samen te maken.


8. Sport/Fitness

Moeder Dochter Uitjes Sport

Ga samen lekker sportief aan de slag en voel je fitter. Je kunt samen een aantal leuke sportieve activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan een bootcamp, een mud run, ga samen naar een fitnesscentrum of ga hardlopen in het bos of op het strand. Wat dacht je van wadlopen? Genoeg te doen en veel kun je gewoon zelf organiseren. Hierbij wat informatie die je kan helpen:

Wadlopen: Wadlopen Pieterburen
Bootcamp: Oefeningen
Mud Run: Obstakels


9. Dierentuin

Kies voor een dagje uit naar de dierentuin. Kom dichtbij de dieren en bekijk ze van alle kanten.
Er is in Nederland veel keuze. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Dierenpark Amersfoort
Diergaarde Blijdorp Rotterdam
Wildlands Emmen
Artis Amsterdam


10. Bioscoop

Er draait altijd wel een leuke RomCom die je samen met je dochter kunt bekijken. Check de agenda van je lokale bioscoop en kies een leuke film. Voor of na de bios zouden jullie nog die heerlijke welverdiende pizza kunnen eten.

Lees meer leuke artikelen voor moeders

Leuke ideeën voor kinderfeestjes

Neem ook eens een kijkje in onze webshop?

Webshop Family Supply