6 x leukste zwangerschapskleding

Hieronder hebben een een selectie gemaakt van de top 6 kledingstukken voor tijdens je zwangerschap deze zomer.


1. Comfy sweater 

Ben jij op zoek naar een leuke maar toch comfy sweater? Deze leuke sweater is van de TopShop en verkrijgbaar bij Zalando en is nu ook nog in de aanbieding! Van € 35,95 voor € 28,75. Klik hier om naar de aanbieding te gaan.


2. Zomers jurkje

Ga jij ook binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar een leuk zomers jurkje? Dit schattige bloemen jurkje is van Mint & Berry en nu verkrijgbaar bij Zalando. Klik hier om jou jurkje te bestellen.


3. Leggings zijn een must have 

Leggings zijn echt een must have voor jou zwangerschap. Ben jij ook al op het punt gekomen dat je geen zin hebt om een spijkerbroek aan te trekken? Deze leggings zijn echt ideaal. Deze leggings is van Mamalicious en verkrijgbaar zij Zalando. Klik hier om jou legging te bestellen.


4. Girl on fire

This girls is on fire! Dit chique rode jurkje is fantastisch voor de zomerse avonden en bijzondere gelegenheden. Rood staat altijd goed. Dit jurkje is van Envie de Fraise  en nu ook verkrijgbaar bij Zalando. Klik hier om jou jurkje te bestellen. Nu voor €43,95


5. Voor de koude dagen

We weten allemaal dat het niet altijd 20 graden is in Nederland. Wil jij er tijdens de koude of regenachtige dagen toch fashionable uitzien? Dan is deze top perfect voor jou. Hartstikke leuk te combineren met een blouse er onder en leuke sierraden. Deze leuke sweater is van de TopShop en verkrijgbaar bij Zalando en is nu ook nog in de aanbieding! Van €54,95 voor €43,95. Klik hier om naar de aanbieding te gaan.


6. Nog meer jurkjes

Dit leuke zomerse jurkje is perfect voor de mooie zomerdagen maar ook makkelijk om naar het werk of in je vrije tijd te dragen. Als je een dagje geen zin hebt om een strak shirtje te dragen is dit een perfecte vervanging. Dit jurkje is van Zalando Essentials. Wil jij dit leuke jurkje aanschaffen die ook nog eens in de aanbieding is? Klik hier. Dit jurkje is nu €13,95.

 

lees meer leuke artikelen over zwangerschap.