De leukste zwangerbox van Nederland

Zwangerbox

Ben je zwanger of wordt je binnenkort vader? Dan kun je hier de leukste zwangerbox van Nederland aanvragen.

Zwangerbox

Wat is De Family Supply Zwangerbox?

De Family Supply Zwangerbox is een tas vol met gratis leuke en nuttige producten. Wij hebben niet alleen aan de toekomstige moeder gedacht maar aan het hele gezin!

Wat kan ik verwachten?

Over de inhoud van de Zwangerbox willen we nog niet zo heel veel kwijt. Dat moet nog even een verrassing blijven. De inhoud van de box kan ook wijzigen omdat we continu op zoek zijn naar leuke partners of nieuwe producten.

Naast de Zwangerbox ontvang je elke week een leuke email met daarin oa interessante informatie over de ontwikkeling van jouw zwangerschap en de baby. De mail is helemaal gericht op jouw fase van jouw zwangerschap. Daarnaast ontvang je van ons interessante informatie en exclusieve aanbiedingen. Wees gerust, ook wij houden niet van spam!

Hoe werkt het?

Je kunt de Family Supply Zwangerbox aanvragen tot de 9e maand van de zwangerschap. Je kunt de Zwangerbox online aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen. De Zwangerbox is helemaal gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten van €6,95. De betaling van de verzendkosten vindt 1 week voor verzending plaats. De Zwangerbox zal in de 8e maand van je zwangerschap verzonden worden. Rond deze periode zul je automatisch een mail van ons ontvangen met daarin alle informatie.

Zijn er kosten aan verbonden?

De Family Supply Zwangerbox zelf is gratis en wordt voor €6,95 thuisbezorgd. Je betaalt dus alleen voor de verzendkosten.

Wat maakt deze Zwangerbox zo uniek?

  • Voorzien van leuke producten waar je WEL iets aan hebt en waarvan het aanbod bovendien uniek is
  • Geen spam achteraf waar je niet op zit te wachten

Partners van de leukste zwangerbox van Nederland

De leukste zwangerbox van Nederland

Het is tijdelijk niet mogelijk om je in te schrijven voor onze zwangerboxzegel-partner-zwangerbox

Mocht je nog vragen hebben bekijk dan de pagina met daarop de meest gestelde vragen

Wat je mogelijk ook interessant vindt:

  • Checklist babyuitzet Met deze checklist vergeet je niets in huis te halen voor de geboorte van je baby.
  • De family Supply Zwangerschapskalender Het complete overzicht van alle regelzaken tijdens en na je zwangerschap. Ook is de kalender voorzien van leuke wist je datjes. Je kunt hem gratis downloaden.