Wat onze klanten zeggen

 

Bij Family Supply staan onze klanten en onze service op de eerste plaats. Wij doen er alles aan om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Daarnaast proberen we onze klanten op een leuke manier te verassen. Onze klanten kunnen onze service van harte waarderen en daar zijn wij heel trots op. We vinden het heel leuk om feedback te krijgen over onze service en het assortiment. Alle feedback is welkom. Wil jij ook klant worden, stel dan je eigen box samen of kijk in onze webshop.

Lees hieronder een aantal reacties van enkele van onze klanten of kijk op Facebook of Google


Jessica (op Facebook)

Topservice! Snelle levering, het handgeschreven kaartje en extraatje bij de bestelling maken het helemaal af.


Michael (op Facebook)

Heel handig en makkelijk en het scheelt je tijd en veel geld.


Inge (op Facebook)

Super goede service met een persoonlijke touch. Inmiddels al 2 x besteld sinds de geboorte van onze kleine man, wij zijn fan!


Carline (op Facebook)

Gisteren geleverd en vandaag in huis wat we al bijna zo gewend zijn, geldt ook bij Family Supply. Goede deal qua prijs per Pampers luier en zit nooit meer zonder aanbeiding-luiers door maandelijkse levering. Ik krijg een week voor levering een mail zodat ik door hen eraan herinnerd wordt om mijn bestelling aan te passen, verhogen of verlagen van aantal pakken etc. Ik ben blij!


Melanie, IJmuiden (op Facebook)

“Echt de allergoedkoopste Pampers, lekker groot pak, doekjes en flesvoeding maandelijks geleverd op de dag die ik wil, zoooo fijn!! Altijd voldoende in huis nu. Thxx!”


Rianne (op Facebook)

“Bedankt voor de goede en snelle service. Kort na de bestelling een telefoontje krijgen met toelichting en informatie over de mogelijkheden die jullie aanbieden. Dit alles zonder opdringerig te zijn. Het handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap voegt ook iets extra’s toe voor de klant, net als de verrassingen die jullie met de bestelling meeleveren.
Op jullie website staat dat jullie er alles aan doen om jullie klanten op de best mogelijke manier te helpen, dit is ook echt hoe ik dat als klant heb ervaren.
Goed bezig!”


Marco (op Facebook)

“Super attent, super snel geleverd en zeker een aanrader!”


Vincent, Den Haag (via email)

“Hierbij wil ik jullie ook echt een compliment geven voor de service! Zelf ben ik ook werkzaam in de verkoop maar deze service is echt onderscheidend! Dat doen jullie echt goed!! Zo creëer je fans voor je bedrijf, dat maak je tegenwoordig zelden mee.”


Sharon, Amsterdam (op Facebook)

“Nooit meer zoeken naar korting op pampers en aan huis geleverd! Wat wil je nog meer!”


Sanne (via Google)

“Scherpe prijs, er werd echt met me meegedacht. Kreeg achteraf nog een leuke verrassing. Raad het zeker aan!”


Joyce (via Google)

“Niet alleen een goede prijs, maar ook een snelle top service. Een echte aanrader!”


Georgette, Hillegom (op Facebook)

“Super service, alles netjes en snel afgeleverd. Ik blijf zeker klant. Ga zo door mannen!”


Remy, Mijdrecht

Klanten Email Remy


Lidewei, Bussum

“Wederom een zeer tevreden klant! Wat een leuke, goede service Family Supply⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
Klanten Foto Lidewij


Roo, Haarlem

“Top service! Goede prijs en een verrassend mooie verpakking 😊 Thanks.”
Foto Roo


Ellen, Naarden

“Wauw! Dat is nog eens een leuke manier om je luiers (en nog veel meer!) bezorgd te krijgen!! En dat voor dezelfde prijs als bij de grote bedrijven!
Echt een tip voor iedereen met kids!”
Foto Ellen


Maaike, Vleuten

“Goedenavond! Verrast en verbaasd was ik vanmiddag toen ik de luiers ontving die ik slechts enkele uren daarvoor online besteld had. Als ik het goed had, zelfs persoonlijk afgeleverd. En zo leuk nog een kleine attentie erbij! Met deze korte email wil ik jullie daar hartelijk voor bedanken! Wat een super service.”